مشخصات فنی گلکسی نوت ۲۰ پلاس فاش شد
گجت نیوز/ گزارشی منتشر شده که به افشای مشخصات فنی گلکسی نوت ۲۰ پلاس – +Galaxy Note 20 به همراه قیمت آن میپردازد و آنها را با گلکسی اس ۲۰ اولترا و نوت ۱۰ پلاس سامسونگ مقایسه میکند.
گزارشها نشان میدهد سامسونگ بدون هرگونه تأخیری قصد رونمایی از گوشیهای جدید سری گلکسی نوت و دومین نسل گوشی منعطف گلکسی فولد را دارد. هرچند ممکن است به خاطر پاندمی کروناویروس، تاریخ عرضهی آنها جابجا شود.
اما چه انتظاری از گوشی گلکسی اس ۲۰ اولترا داریم؟ به طبع آن نسخهی جدیدی از گلکسی نوت ۱۰ پلاس است و قطعاً اینترنت موبایل ۵G را هم ارائه خواهد کرد، اما طبق گزارشهای دریافتی، اگر یک نسخه کاملاً شبیه به گلکسی اس ۲۰ اولترا با قلم هوشمند S Pen را ملاقات کردیم، نباید متعجب شویم.
مشخصات فنی گلکسی نوت ۲۰ پلاس
نمایشگر / مشخصات فنی گلکسی نوت ۲۰ پلاس
کاهش حاشیهها به سامسونگ اجازه میدهد نمایشگر بلندتری را ارائه کند، در حالی که اندازهی گلکسی نوت ۲۰ هم اندازه با نوت ۱۰ پلاس ۵G خواهد بود. و اگر نوت ۱۰ ۵ جی از یک نمایشگر ۶.۸ اینچی استفاده میکند، نوت ۲۰ پلاس به یک نمایشگر ۶.۹ اینچی با حاشیههای اصلاح شده مجهز خواهد بود. همچنین به جای نسبت تصویر ۱۹:۹ در نوت ۱۰ پلاس ۵ جی، نسبت ۲۰:۹ در گلکسی اس ۲۰ را ارائه خواهد کرد.
مشخصات دوربین گلکسی نوت ۲۰ پلاس
عرضهی خانواده نوت ۲۰ میتواند یک سورپرایز دیگر در طراحی را آشکار کند. مرگ دوربینهای ۱۲ مگاپیکسلی که سامسونگ طی چند سال گذشته از آنها استفاده میکرد، پیش از عرضهی سری اس ۲۰ آغاز شد. با توجه به اینکه حتی گوشی میانردهی گلکسی ای ۷۱ هم به دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی مجهز است، ما نمیتوانیم توقعی کمتر از حضور دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی به کار رفته در اس ۲۰ پلاس را در نسخهی بالاردهی نوت ۲۰ پلاس داشته باشیم.
پردازنده و حافظه / مشخصات فنی گلکسی نوت ۲۰ پلاس
اما از مشخصات فنی گلکسی نوت ۲۰ و مدل پلاس آن چه انتظاری میرود؟ به نظر میرسد باید نوت ۲۰ پلاس را، همان اس ۲۰ اولترا به علاوهی یک قلم S Pen بدانیم که فقط اندک تفاوتی در بخش حافظه و چیپست داشته باشد.
سامسونگ چندی پیش از حافظهی ۵۱۲ گیگابایتی eUFS 3.1 جدید خود برای گوشیهای پرچمدار رونمایی کرد. نسخهی ۵۱۲ گیگابایتی اس ۲۰ اولترا ۵ جی با استاندارد eUFS 3.0 همراه بود. حال میتواند فرصت خوبی برای آزمایش این نسل جدید حافظه در گوشی سری نوت باشد.
* گوشیهای مجهز به حافظهی جدید eUFS 3.1 برای انتقال دادهی ۱۰۰ گیگابایتی، فقط به ۱ دقیقه و نیم نیاز دارند. این درحالیست که انتقال همین میزان داده در گوشیهای eUFS 3.0 به بیش از ۴ دقیقه نیاز دارد. سرعت عملکرد تصادفی نیز اکنون تا ۶۰ درصد افزایش پیدا خواهد کرد.
علیرغم مدل ۵۱۲ گیگابایتی، سامسونگ تولید حافظهی پرسرعت eUFS 3.1 خود را در دو ظرفیت دیگر ۲۵۶ و ۱۲۸ گیگابایتی نیز آغاز کرده است که میتوانیم شاهد حضور آنها همراه با خانوادهی نوت ۲۰ باشیم. پیش از آنکه سامسونگ از حافظهی پرسرعت eUFS 3.1 خود رونمایی کند هم شایعاتی مبنی بر عرضهی نسخهی پایه نوت ۲۰ با ۱۲۸ گیگابایت حافظه شنیده میشد. این کمی عجیب به نظر میرسید، زیرا نسخهی پایه نوت ۱۰ پلاس با ۲۵۶ گیگابایت حافظه عرضه شد. اما ظاهرا سامسونگ میخواهد به خاطر اضافه کردن اینترنت موبایل ۵G و یک دوربین پریسکوپی، قیمت نهایی گوشی خود را تا حدودی کنترل کند.
احمال دارد چیپست، یکی دیگر از تفاوتهای سری نوت ۲۰ در مقایسه با اس ۲۰ باشد. با توجه به آنکه چیپست اگزینوس ۹۹۰ برخلاف اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس (در مدلهای آمریکایی اس ۲۰) عمر باتری کمتری داشته و دمای چیپست نیز بالاتر است، شاید سامسونگ در نسخهی بینالمللی مدلهای سری نوت ۲۰ خود از چیپست جدیدتر و سریعتر اگزینوس ۹۹۲ استفاده کند.
به طور کلی، مشخصات فنی گلکسی نوت ۲۰ پلاس سامسونگ شامل موارد زیر میشود:
نمایشگر ۶.۹ اینچ ۱۲۰ هرتز ۲۰:۹ Super AMOLED
چیپست اگزینوس ۹۹۲ یا اسنپدراگون ۸۶۵
حافظه ۱۲۸/۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت eUFS 3.1
دوربینهای ۱۰۸ مگاپیکسلی اصلی + ۴۸ مگاپیکسلی پریسکوپی + ۱۲ مگاپیکسلی اولترا-واید
باتری نوت ۲۰ پلاس نامشخص / باتری نوت ۲۰ معمولی ۴،۰۰۰ میلیآمپر ساعت
سایز باتری
به خاطر فضای بیشتر زیر قاب، ما به طبع باید انتظار بیشتری از ظرفیت باتری گوشیهای خانواده Note 20 سامسونگ داشته باشیم. این دستگاه به خاطر تکنولوژی حافظه و نسخهی اورکلاک شدهی چیپست اگزینوس، سریعتر از اس ۲۰ اولترا و اس ۱۰ ۵ جی خواهد بود. ما هنوز به طور قطع نمیتوانیم در مورد ظرفیت باتری به کار رفته در زیر قاب نوت ۲۰ پلاس صحبت کنیم، اما باید آن بتواند از پس نمایشگری با نرخ رفرش بالاتر و تجهیزات ۵G برآید.
ما حدس میزنیم باتری نوت ۲۰ پلاس ظرفیت کمتری از باتری ۵،۰۰۰ میلیآمپر ساعتی زیر قاب گوشی نوت ۲۰ اولترا داشته باشد. این کاملاً به فضای خالی کافی در زیر قاب پادشاه تابستانی سامسونگ بستگی دارد. اگر حسگرهای دوربین اس ۲۰ اولترا در زیر قاب این گوشی قرار داشته باشد، به علاوه قلم هوشمند S Pen نیز در داخل بدنه قرار بگیرد، طبیعیست که فضای داخلی کمتری وجود داشته باشد. با این وجود ما به مهندسان شرکت سامسونگ ایمان داریم و میدانیم که میتوانند آن را به یک باتری ۵،۰۰۰ میلیآمپر ساعتی تجهیز کنند.
قیمت گلکسی نوت ۲۰ پلاس
با توجه به پیشرفت اندکی که نوت ۲۰ پلاس نسبت به اس ۲۰ اولترا دارد، افزایش قیمت ۱۰۰ دلاری آن عقلانی به نظر نمیرسد. سامسونگ از یک استاندارد جدید حافظه با پردازندهی کمی سریعتر در آن استفاده کرده است، در حالی که یک باتری کوچکتر را در زیر قاب آن به کار برده است. اما سامسونگ گوشیهای سری نوت را به خاطر حضور قلم S Pen گرانتر از محصولات سری اس روانهی بازار میکنند. قیمتی که از سه نسخهی گوشی نوت ۲۰ پلاس انتظار داریم به ترتیب زیر است:
نسخه ۱۲۸ گیگابایتی نوت ۲۰ پلاس: ۱۴۹۹ دلار
نسخه ۲۵۶ گیگابایتی نوت ۲۰ پلاس: ۱۵۹۹ دلار
نسخه ۵۱۲ گیگابایتی نوت ۲۰ پلاس: ۱۶۹۹ دلار
این افزایش قیمت را باور میکنید؟ دو سال قبل آیفون ایکس اپل با قیمت پایه ۹۹۹ دلاری وارد بازار شد که صدای همگان را درآورد و امسال نسخهی ۲۵۶ گیگابایتی آیفون ۱۱ پرو مکس با قیمت ۱۲۴۹ دلاری به فروش میرسد، در حالی که نسخه پایه اس ۲۰ اولترا ۱۳۹۹ دلار قیمت دارد. حال وان پلاس ۸ پرو و هواوی پی ۴۰ پرو به کنار که با قیمت ۹۹۹ دلاری عرضه میشوند و در این بین یک گوشی گمنامتر به نام اوپو فایند ایکس ۲ پرو با قیمت ۱۲۹۹ دلاری قصد ورود به بازار را دارد.